ZAPOČNITE KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD „WOLFIEWELCOME

O Nama - Wolfie: Tradicija, Kvalitet i Posvećenost

Dobrodošli u svet Wolfie – mesto gde tradicija sreće modernost, a kvalitet nikada ne izlazi iz mode.

Porodična Tradicija i Domaća Proizvodnja

Naša priča počinje sa strašću prema modi i željom da pružimo ženama odeću koja je istovremeno udobna, funkcionalna i elegantna. Kao porodična firma, sa vlasnicom koja je žena, razumemo potrebe savremenih dama. Svaki komad odeće koji napusti naše proizvodne linije je rezultat domaće proizvodnje, izrađen sa ljubavlju i pažnjom.

Vrhunski Kvalitet i Naša Garancija

Ne pravimo kompromise kada je u pitanju kvalitet. Koristimo poznati ariljski pamuk, poznat po svojoj izdržljivosti i mekoći. Naša odeća nije samo udobna, već i dugotrajna. Za razliku od mnogih brendova koji uvoze proizvode sumnjivog kvaliteta iz Kine, mi smo ponosni na našu domaću proizvodnju i garanciju kvaliteta koju pružamo. Zato smo toliko sigurni u izdržljivost i kvalitet naših proizvoda da nudimo besplatnu zamenu. Pratimo svaki korak proizvodnje, od nabavke sirovina, preko dizajna, do šivenja proizvoda, što nam omogućava da garantujemo vrhunski kvalitet.

Naša Vizija

U Wolfie, verujemo da svaka žena zaslužuje da se oseća posebno i samopouzdano u svakom trenutku. Naša vizija je da postanemo vaša prva misao kada razmišljate o kvalitetnoj, udobnoj i stilizovanoj odeći. Želimo da budemo više od brenda – želimo da budemo deo vaše svakodnevice, vašeg stila i vašeg života.

Naš Asortiman

Helanke

Naša glavna ponuda, ženske helanke su postale nezaobilazan deo garderobe svake žene. Bilo da tražite helanke za trening, trudnoću, biciklizam ili hladne dane, u našoj ponudi ćete pronaći savršen model.

Neka svaki vaš trening bude udoban i stilizovan sa našim push up helankama.

Prilagođene promenama koje telo doživljava tokom trudnoće, a da pritom ne žrtvuju stil.

Za sve dame koje vole aktivan život i biciklizam.

Idealne za hladnije dane, pružajući toplotu i udobnost.

Topovi

Kvalitetni i udobni, naši topovi su savršeni za svaku priliku, bilo da je reč o treningu ili svakodnevnom nošenju.

Kompleti za Trening

Kombinacija naših helanki i topova, naši kompleti za trening pružaju vam sve što vam je potrebno za savršen trening.

Wolfie Push up Helanke za Trening - Ženske Helanke - Wolfie Helanke za trudnice -Classi Black boja

Vaš Izbor, Naša Zadovoljstva

Kada izaberete Wolfie, ne birate samo kvalitetnu odeću – postajete deo naše rastuće porodice. Svaki put kada nosite naše proizvode, nosite sa sobom i deo naše strasti, posvećenosti i tradicije. Vaše poverenje i zadovoljstvo su za nas neprocenjivi, i predstavljaju potvrdu da smo na pravom putu. Hvala vam što ste nas izabrali i što zajedno sa nama gradite budućnost brenda Wolfie.